Vacatures en bijbanen

Geobaan

Tijdelijk werk, detacheringen, korte opdrachten. Als je met weinig ervaring aan de slag wilt, zijn dit goede mogelijkheden om voet aan de grond te krijgen op de arbeidsmarkt. GeoBaan detachering is gespecialiseerd in tijdelijk werk voor sociaal geografen en planologen. Het bureau kent de weg naar overheden en bedrijven die voor een beperkte periode versterking nodig hebben. Daarmee kun je je voordeel doen. Je bouwt werkervaring op en verdient een goed starterssalaris. GeoBaan detachering is een initiatief van Dimensus Beleidsonderzoek, Stichting Toegepast Geografisch Onderzoek en Universiteit Utrecht.

Career Services ontvangt regelmatig vacatures van bedrijven en organisaties uit het UU-netwerk. Als deze relevant zijn voor een brede groep studenten dan plaatsen we die op onze vacaturebank. Daarnaast delen we geregeld vacatures via onze Facebook- en LinkedIn pagina.

Ga naar de vacaturebank

Een bijbaan bij de UU

De UU zoekt gedurende het jaar werkstudenten voor diverse werkzaamheden. Career Services publiceert deze ook via de vacaturebank. Je komt hier o.a. de volgende klussen tegen:

  • Medewerker bij events zoals Carrièredag, Onderwijsparade, LinkedIn-foto en CV check actie, Orientation Day International Students en Marathon Science Park;
  • Webredactie voor de website en social media van o.a. Career Services, Universiteitsfonds en andere onderdelen van de universiteit;
  • Administratieve ondersteuning bij International Office, Persvoorlichting en selectie VSB fonds;
  • (Online) begeleiding van middelbare scholieren bij Student Op School.

De omvang en duur van het werk verschilt per klus. Als je wordt uitgekozen dan volgt een uitzendcontract bij Topselect tegen een tarief van ongeveer € 14,- bruto per uur.