Introductie GST: Startweek of Startdag

Educational Profile tweedegraads

Het EP2 start altijd met een verplichte deelname aan de Startweek stage/baan. Deze vindt (bij de septemberstart) een week voor het einde van de schoolvakantie van de regio Midden Nederland plaats. Dit is dus van maandag 15 t/m donderdag 18 augustus 2022 wanneer je wilt starten in september 2022.

Bij een start in februari vindt de Startweek stage/baan plaats in de week voorafgaand aan blok 3. Dit is dus van maandag 30 januari tot en met donderdag 2 februari 2023 wanneer je in februari 2023 wilt starten.

Lees meer over de Intro GST

Educational Profile eerstegraads

Voorafgaand aan de start van de cursussen van EP1 neem je deel aan de Startdag Eerstegraads Module tijdens de Startweek Stage/Baan. Deze vindt bij de septemberstart een week voor het einde van de schoolvakantie van de regio Midden Nederland plaats. Dit is dus van maandag 15 t/m donderdag 18 augustus 2022 wanneer je wilt starten in september 2022. Op welke dag de Startdag Eerstegraads Module exact is, is nog niet bekend.

Bij een start in februari 2023 vindt de Startweek Stage/Baan plaats in de week voorafgaand aan blok 3. De Startdag zal dus in de week van maandag 30 januari t/m donderdag 2 februari 2023 zijn.

Lees meer over de Intro GST