Het Studie-informatiepunt (STIP) is het eerste aanspreekpunt voor studenten en geïnteresseerden. Je kunt er terecht met al je vragen over je (toekomstige) studie aan de Graduate School of Teaching.

Let op!

Let op: aangepaste bereikbaarheid

Wegens het coronavirus is de STIP-balie voor onbepaalde tijd gesloten. Je kunt ons als volgt bereiken:
 

  • per email - mail je vraag door middel van het vragenformulier.
  • per telefoon - maandag tot en met vrijdag van 10 tot 12 uur. Tel: 030 253 4949.

 

De studieadviseurs van de Graduate School of Teaching zijn Alice Bor en Corneline van Staalduinen. Zij kunnen je helpen met vragen over o.a. toelating en inschrijven, exameneisen, ingewikkelde studieplanningen, vrijstellingen, cursussen volgen aan een andere universiteit, studeren met een handicap of functiebeperking, stoppen met de studie en uitschrijven.

Daarnaast kun je bij hen terecht met problemen zoals gebrek aan studiemotivatie, studeerproblemen, studievertraging, ziekte, een conflict met een docent of andere medewerker binnen de Universiteit Utrecht, of andere omstandigheden die je studievoortgang belemmeren.

Let op:

Wegens het coronavirus zijn onze fysieke spreekuren komen te vervallen. Je kunt ons nog wel bereiken:
 

  • via e-mail (studieadviseur.gst@uu.nl);
  • tijdens het telefonisch afsprakenspreekuur (maandag 14.00-15.00 uur, dinsdag en donderdag 10.00-11.00 uur, reserveer een plek voor een afspraak van 10 minuten);
  • tijdens het telefonisch open spreekuur (woensdag 14.00-16.00 uur, tel. 030-253 7230, bedoeld voor adviesvragen van 10 minuten).