De actuele contactgegevens van het Studie-informatiepunt en de studieadviseurs van de Graduate School of Teaching (GST):

Het Studie-informatiepunt (STIP) is het eerste aanspreekpunt voor studenten en geïnteresseerden. Je kunt er terecht met al je vragen over je (toekomstige) studie aan de Graduate School of Teaching.

Telefoon

030 253 4949.
Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Balie

Utrecht Science Park, Sjoerd Groenmangebouw, Padualaan 14,  verdieping 0.
Vanaf maandag 11 oktober is de balie drie dagen per week (maandag, dinsdag en donderdag) open van 11.00 tot 13.00 uur.

Mail

Stel je vraag door het STIP-vragenformulier in te vullen.

De studieadviseurs van de Graduate School of Teaching (de lerarenopleidingen) zijn Alice Bor en Renske Smit, die vanaf 3 mei 2021 Corneline van Staalduinen vervangt tijdens haar zwangerschapsverlof. Zij kunnen je helpen met vragen over o.a. toelating en inschrijven, exameneisen, ingewikkelde studieplanningen, vrijstellingen, cursussen volgen aan een andere universiteit, studeren met een handicap of functiebeperking, stoppen met de studie en uitschrijven.

Daarnaast kun je bij hen terecht met problemen zoals gebrek aan studiemotivatie, studeerproblemen, studievertraging, ziekte, een conflict met een docent of andere medewerker binnen de Universiteit Utrecht, of andere omstandigheden die je studievoortgang belemmeren.

Openingstijden

Wegens het coronavirus zijn onze fysieke spreekuren komen te vervallen. Je kunt ons bereiken via: