Sporten en bewegen bij Olympos

Blijf sporten en bewegen!

Volg je momenteel veel online onderwijs? Lang  zitten en weinig bewegen, stijve spieren en vermoeide ogen is vaak het gevolg. Blijf in beweging en ga lekker sporten! Voor je plezier, om weer energie op te doen, om te ontspannen of om er even uit te zijn. Met de 'OlymPas' kun je als UU-student voordelig sporten en deelnemen aan een breed sportaanbod (€ 17,50 per maand of  € 140 per jaar). Uiteraard is het aanbod coronaproof en is vooraf reserveren verplicht. Weten aan welk sportaanbod je momenteel met de pas kunt deelnemen?

Lees meer over het actuele aanbod, tarieven en de veiligheidsregels

Online workouts

Active breaks

Heb je weinig tijd en wil je alleen even het lange zitten onderbreken en kort bewegen? Twee keer per dag zendt Olympos gratis live Active breaks uit van 10-15 min. via het YouTube kanaal van Olympos. Het is een fijne pauze tijdens een lange studiedag, of een frisse start of afsluiter.

Meedoen kan in je normale kleding – alle oefeningen zijn ‘no sweat’. De trainer ziet je niet, en de deelnemers elkaar ook niet. Je hoeft alleen naar YouTube te gaan om mee te doen. Als je wil kun je vragen stellen aan de trainer via de chat. Hieronder zie je het rooster.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe lessen, klik dan op abonneren.

Rooster Active Breaks 

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
 09.00 - 09.15  Janine  Pablo  Janine  Pablo  Janine
 12.00 - 12.15  Janine  x  x  x  Janine
 16.00 - 16.15  x  Rafaël  Janine  Rafaël  x

Online Home Workouts

Toe aan iets intensievere workouts? Olympos heeft inmiddels ook veel online Home Workouts opgenomen (variërend van yoga tot dance fitness workouts, cross challenge, core- en boks- trainingen en high intensity trainingen). Voor elk wat wils dus. Deze home workoutsvan 20 à 40 min. vind je ook op het YouTube-kanaal van Olympos. Terugkijken en meedoen kan dus op elk moment.

Meer informatie?

Kijk op www.olympos.nl of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Natuurlijk kun je ons ook volgen op Facebook, Instagram en YouTube. Blijf gezond, blijf bewegen!

Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3, Utrecht Science Park - Utrecht
Tel. (030) 253 4471, info@olympos.nl