Honours

Rechtsgeleerdheid Honoursprogramma

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over het Honours programma van Rechten.

REBO Skills Academy

De REBO Skills Academy biedt je de mogelijkheid om naast je eigen opleiding vaardigheden op te doen uit andere wetenschapsdisciplines. Bachelor- en masterstudenten van B&O, Economie en Rechtsgeleerdheid doen mee aan de Skills Academy.

De REBO Skills Academy bestaat uit kleine modules van 2,5 EC op honoursniveau, waarin je over de grenzen van je eigen opleiding leert. Ook in periode 4 van 2023 kun je je weer opgeven voor Skills Academy modules. Dit jaar bestaat het aanbod uit maar liefst elf modules over uiteenlopende vaardigheden. Elke module heeft vier tot zes bijeenkomsten. Er zijn modules in het Nederlands en in het Engels, de voortaal is te zien in de omschrijving. 

NB: je kunt je aanmelden voor de Skills Academy vanaf het tweede jaar van je bachelor. Ook masterstudenten kunnen vakken volgen aan de Skills Academy. 

De inschrijfperiode voor de REBO Skills Academy 2022-2023 is al geweest. Informatie over de Skills Academy in 2023-2024 volgt in periode 3 van dat jaar.

Heb je vragen over de REBO Skills Academy dan kun je mailen naar skillsacademy.rebo@uu.nl.

UU-brede Honoursprogramma's

Voor masterstudenten die op zoek zijn naar een extracurriculaire uitdaging biedt het Honours College drie interdisciplinaire honoursprogramma’s aan. Je kunt kiezen uit het Leiderschapsprogramma, de Graduate Interdisciplinary Seminars (GHIS) en Young Innovators. Deze programma’s volg je naast je masteropleiding van de Universiteit Utrecht.