In de introductieweek heb je je boeken en de wettenbundel al nodig. Zorg dus dat je deze tijdig bestelt! 

In de onderwijscatalogus vind je per cursus een opgave van de literatuur die je nodig hebt. 

In het eerste semester volg je de cursussen:

Readers/werkboeken
Bij sommige vakken heb je ook een reader nodig. Voor de cursussen in periode 1 zijn geen readers voorgeschreven. Voor de periodes daarna kun je readers bestellen bij Xerox via https://uu.xeroxwebwinkel.nl/ Let op: de levertijd voor thuislevering is maximaal 8 dagen.

Wettenbundel
Ook heb je een wettenbundel 2019-2020 nodig, je kan kiezen uit meerdere bundels van bijvoorbeeld de JSVU, Kluwer of de Blauwe VNW.

Verkooppunten
Je kunt je boeken bestellen bij de JSVU Boekenservice (met uitzondering van de readers/werkboeken). Als je lid bent van de JSVU ontvang je 10% korting op Nederlandstalige boeken en 15% korting op Engelstalige boeken.
De afhaalperiode van de JSVU tijdens de introductieperiode vindt plaats van vrijdag 30 augustus tot en met woensdag 11 september. 
De JSVU Studiewinkel is gedurende deze periode iedere werkdag geopend tussen 14:00-16:00 uur.

Je kunt je boeken ook bestellen via www.bol.com

Ars Aequi
Ars Aequi is het grootste juridische vakblad voor juridische studenten. De redactie bestaat uit studenten van de verschillende juridische faculteiten in Nederland. De inhoud van het blad is divers. Ars Aequi heeft verschillende rubrieken die overzicht bieden van de ontwikkelingen op juridisch gebied. Door het kwalitatief hoge karakter van Ars Aequi heeft het maandblad een vaste plek in de juridische literatuur verworven.

Voor alle rechtenstudenten is een abonnement op Ars Aequi gratis. Zie de website van Ars Aequi.