Alumni

Het Alumninetwerk ULC-Sirius is hét forum voor oud-ULC’ers om in contact met elkaar te blijven. Het Utrecht Law College is meer dan een opleiding. Het is ook een hechte groep gemotiveerde en getalenteerde juristen; een groep die elkaar in de studievereniging Sirius ontmoet en uitdaagt.

Het Alumninetwerk ULC-Sirius (voorheen: Alumnivereniging ULC) is in 2009 opgericht omdat de relevantie van het ULC verder reikt dan enkel de bachelor. Na enkele jaren waarin het ledenbestand voornamelijk uit masterstudenten bestond wordt zij nu meer en meer een vereniging van werkenden. Het Alumninetwerk ULC-Sirius is hard aan het groeien tot een netwerk van topjuristen verspreid over het gehele juridische speelveld. Het netwerk kan daarmee oud-ULC’ers binden aan elkaar, aan de Universiteit Utrecht, en aan het ULC in het bijzonder. Daar waar relevant behartigt zij bovendien de belangen van de alumni van het ULC.

Contact
Hebt u vragen voor het bestuur van de Alumnivereniging, suggesties voor activiteiten of andere opmerkingen, schroom dan niet contact op te nemen met het bestuur. Dat kan via https://ulcsirius.nl/sirius/alumninetwerk

Website
Kijk voor meer informatie op https://ulcsirius.nl/sirius/alumninetwerk