Vanwege de huidige situatie moeten alle studenten thuis studeren. Thuis ben je echter veel op jezelf aangewezen en daardoor kan het lastiger zijn om effectief te blijven studeren. Het Skills Lab helpt je hierbij; we bieden de volgende online diensten aan.  
 

Wil je meer vaardigheden leren of heb je nu juist meer tijd om jezelf te ontwikkelen? Kijk dan eens naar het aanbod online trainingen, waaronder aangepaste studievaardighedentrainingen van Onderwijsadvies & Training (O&T).

Ga direct naar

Inschrijven voor de nieuwsbrief?

Je ontvangt dan max. 3x per jaar een nieuwsbrief met informatie over de cursussen en we geven je handige tips!

Universiteitsbibliotheek

Wil je meer weten over de diensten van de Universiteitsbiblitoheek tijdens de huidige coronamaatregelen, zoals de toegang tot collecties? Neem dan een kijkje op hun webpagina. 

Studieadviseur
Bij je studieadviseur kun je terecht voor vragen over bijvoorbeeld het onderwijsprogramma, het bindend studieadvies (BSA) en exameneisen. Raadpleeg je studieadviseur ook bij persoonlijke problemen die invloed hebben op je studie. Spreekuurtijden van de studieadviseurs vind je in de studiegids en onder ‘begeleiding en advies’ bij je opleiding.

Tutor
Heb je hulp nodig bij het maken van keuzes binnen je studieprogramma? Loop je studievertraging op of ben je juist toe aan meer uitdaging? Dit is je eerste aanspreekpunt. De tutor is een docent van je opleiding die doorgaans les geeft in het eerste jaar.

Studentmentor
Studentmentoren zijn ouderejaars studenten die vragen kunnen beantwoorden over je studie, de universiteit en de stad Utrecht. Niet iedere opleiding zet studentmentoren in, vraag daarom aan je tutor of zij aanwezig zijn bij je opleiding.

Career officer
De career officer helpt je bij het oriënteren op de arbeidsmarkt. Je kunt hier onder meer terecht voor loopbaantrainingen, een review van je sollicitatiebrief of CV of een individueel adviesgesprek.

Of kijk op de pagina Begeleiding en advies

Het aanbod op het gebied van allerhande (academische) vaardigheden en hulp tijdens je studie is groot. Hier vind je alle aanbieders bij elkaar.

Contactgegevens

Skills Lab
Universiteitsbibliotheek Utrecht Science Park, kamer 2.45
Heidelberglaan 3, 3584 CS Utrecht

Telefoonnummer: 030-253 6300
E-mail: skillslab@uu.nl

Voor updates en aankondigingen, volg ons op:
Facebook: https://www.facebook.com/UUSkillsLab
Instagram: https://www.instagram.com/uuskillslab