Keuzecursussen B&O

Er zijn veel goede redenen om keuzecursussen van Bestuurs- en organisatiewetenschap (B&O) te volgen. Het kan zijn dat je al B&O student bent en je keuzes wil maken in de profileringsruimte. Het kan ook zijn dat je student van een andere faculteit of universiteit bent en om een andere reden interesse hebt in de vraagstukken van bestuurs- en organisatiewetenschap. Voor al deze studenten heeft B&O ook ieder studiejaar een ruim en veelzijdig aanbod van keuzecursussen.

Bestuurs- en organisatiewetenschap 

In het onderwijs van bestuurs- en organisatiewetenschap richten we ons op het besturen en organiseren van publieke vraagstukken, in wisselwerking met politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Dat kan over allerlei thema's gaan. Wil je bijvoorbeeld meer weten over burgers en democratie, Policy Implementation, European Governance, Urban Governance; sociaal ondernemerschap of organisatiecultuur, dan ben je bij de opleiding Bestuurs- en organisatiewetenschap aan het juiste adres. Maar er is nog veel meer.

Wetenschap en praktijk

Wetenschap en praktijk zijn in het onderwijs van B&O altijd nauw met elkaar verweven. Wij willen je wetenschappelijke en praktische inzichten geven die een bijdrage bieden aan de ontwikkeling van de dagelijkse praktijk in organisaties.

Informatie over de keuzecursussen