Hier vind je informatie over je roosters van de opleiding Bestuurs- en organisatiewetenschap (B&O). 

Je onderwijsrooster en toetsrooster vind je in MyTimetable en de MyUU app. Daar zie je informatie over de cursussen waarvoor je jezelf hebt ingeschreven (of automatisch wordt ingeschreven).

Ook via OSIRIS Student kun je je persoonlijke rooster en toetsrooster vinden. In de onderwijscatalogus vind je informatie over alle cursussen uit het onderwijsaanbod van de Universiteit Utrecht.

Binnen de Universiteit Utrecht wordt geroosterd volgens timeslots: vaste combinaties van dagdelen en blokken (die bestaan uit onderwijsbijeenkomsten van 1 uur en 3 kwartier).

Elk timeslot heeft een letter als code. Alle van die letter voorziene dagdelen/blokken vallen in één timeslot. Een voorbeeld: timeslot A omvat dus als mogelijke onderwijsmomenten: maandagochtend (a1 en a2), dinsdagavond (a3) en woensdagochtend (a4 en a5).

De timeslotcode wordt vermeld in de vakbeschrijving en/of in Osiris. Je kunt daardoor voor elke cursus zien welke dagdelen er voor de onderwijsbijeenkomsten zijn gereserveerd en je agenda daarop afstemmen. Bovendien kun je op deze manier dubbele inschrijvingen voorkomen van cursussen die op hetzelfde tijdstip/in hetzelfde timeslot worden gegeven.

Je kunt het timeslotschema hier downloaden.