Op deze pagina vind je meer informatie over de start van het onderwijs van de bacheloropleiding Bestuurs- en organisatiewetenschap.

Programma Introductie 2021-2022

De introductiedagen van de opleiding vinden plaats op het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO), Bijlhouwerstraat 6, Utrecht. Het programma vind je hier.

Programma Introductie 2021-2022

De introductie voor jaar 2 van de bacheloropleiding vindt dit jaar plaats op het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO), Bijlhouwerstraat 6, Utrecht. Het programma vind je hier.

Programma introductie

Bachelor 3 studenten Bestuurs- en organisatiewetenschap starten in de week van 14 februari 2022 met het onderwijs van de cursus Besturen en Organiseren van publieke vraagstukken (USG3031). Tijdens deze week kunnen deze studenten daarnaast een keuze maken voor één van de leerkringen waarbinnen zij hun bachelorscriptie schrijven.

Alle bachelor 3 studenten ontvangen in januari via e-mail bericht over de introductiebijeenkomst in deze week en de overige informatiebijeenkomsten over de leerkringen.

De introductiedagen van de opleiding vinden plaats op het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO), Bijlhouwerstraat 6, Utrecht.