Studievereniging Perikles

Perikles is de studievereniging bij de opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Alle bachelor- en masterstudenten B&O kunnen lid worden van en zich inzetten voor Perikles. Perikles verzorgt de boekverkoop voor al deze studenten, maar doet veel meer dan dat.

Zo organiseren de verschillende commissies van Perikles een breed aanbod aan studie-inhoudelijke, carrièregerichte en ontspannende activiteiten. Hierbij kun je denken aan de introductie voor de eerstejaars, lezingen en debatten over actuele onderwerpen, (studie)reizen, masterclasses, inhousedagen, sporttoernooien en feesten. Leden van Perikles kunnen ieder jaar een almanak bestellen en luisteren naar de verenigingspodcast die vier keer per jaar uitgebracht wordt. Deze activiteiten worden allemaal georganiseerd door de leden die actief deelnemen in commissies of werkgroepen. Deze commissies zijn constant in beweging en kennen elk jaar een andere samenstelling. Door actief te worden in één van de commissies kun je een bijdrage leveren aan het verenigingsleven door onder andere je eigen ideeën te ontplooien.

Studenten doen bij Perikles ervaring op met besturen en organiseren en leren tevens op een andere manier hun studiegenoten kennen. Daarnaast ontmoeten zij elkaar dagelijks onder het genot van een kopje koffie of thee op de Perikleskamer.

Meer informatie over Perikles vind je op de website.

Contact

Wil je contact opnemen met Perikles?
E-mail: info@svperikles.nl
Adres:  Bijlhouwerstraat 6, 3521 ZC Utrecht (kamer -1.23)
Tel.:  030 – 253 92 69