Via Linked In

LinkedIn biedt je de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met professionals die het werk doen dat jij ook wil doen. Of professionals die werken bij het soort organisatie waar jij ook wil werken. In onderstaande film leer je hoe je via LinkedIn de juiste professional vindt en hoe je het contact kunt leggen. Mocht je het lastig vinden om dit zelf te doen, kom dan naar de LinkedIn training of de training Arbeidsmarkt verkennen & netwerken van Career Services. Daar doen we het samen.

Via de Carrieredag (7 februari 2019)

Op donderdag 7 februari vindt de jaarlijkse Carrièredag plaats met als doel studenten (zowel bachelor-, master- als PhD-studenten) te laten oriënteren op het gebied van de arbeidsmarkt en carrièrekansen. Er nemen meer dan 90 werkgevers deel aan de Carrieredag. Aanmelden kan vanaf begin januari 2019.

Via je studievereniging

Je studievereniging organiseert meerdere events per jaar waar je in contact kunt komen met werkgevers. Check de activiteitenkalender van je opleiding en website van je studievereniging voor meer informatie.

Via je opleiding

Je opleiding legt binnen de vakken de relatie tussen de theorie en de praktijk. Dit via voorbeelden maar ook via stages, gastcolleges, projecten of andere zaken. Wees hier alert op en gebruik het om je te oriënteren op de mogelijk eerste carrièrestap.