Ben je op zoek naar een master, maar weet je niet precies wat er bij je past? Blijf je twijfelen, misschien ook óf  je wel een master wilt doen? In de workshop Kiezen voor master en loopbaan leer je hoe je dat kunt aanpakken.

De workshop bestaat uit  één bijeenkomst.

• Je leert meer over het maken van keuzes: hoe pak je dit aan? Wat is de functie van twijfels?
  • Met tests en opdrachten breng je je motivatie,  interesses en kwaliteiten in kaart.
  • Je leert hoe je een vertaalslag kan maken naar vervolgstudies (binnen of buiten de Universiteit Utrecht) en carriereperspectieven.
  • Je krijgt tips voor het vinden van goede  informatie over masters en loopbaanopties.

Let op: ben je minimaal derdejaars? Dan kun je ook deelnemen aan de training Zelfanalyse voor loopbaan van Career Services (www.uu.nl/careerservices). Daar is meer tijd ingeruimd voor het onderzoeken van jouw persoonlijke werkvoorkeuren en je kwaliteiten. Als je nog weinig aandacht hebt besteed aan het ontdekken daarvan, doe deze workshop dan eerst.

In de workshop Kiezen voor master en loopbaan ligt de nadruk op het vinden van masters bij jouw wensen en is er meer begeleiding bij het proces van kiezen.

Data en inschrijven

Informatie volgt.

Vragen?

Mail naar Jacky Limvers, Studieloopbaanadviseur: j.f.limvers@uu.nl.

Individueel gesprek masterkeuze

Het is ook mogelijk om over je masterkeuze (verder) te praten met een Career Officer van je faculteit of met de Studieloopbaanadviseur (opleidingsoverstijgend) die de training geeft.   Kijk daarvoor op www.uu.nl/careerservices en boek online een afspraak in.