Twijfel je of je bachelor bij je past? Wil je een andere bachelor kiezen? Doe de quickscan en kom erachter wat je in jouw situatie het beste kunt doen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met het stappenplan of lees meer informatie over studiekeuze. Je kunt ook gebruik maken van ons begeleidingsaanbod: volg een workshop of maak een afspraak met de studieloopbaanadviseur.

Het aanbod hieronder is bedoeld voor UU studenten, ben je scholier? Kijk dan op de bachelorkiezerssite. Wil je meer informatie over het verschil tussen HBO en een universitaire opleiding? Ga dan naar deze pagina. Ben je op zoek naar een passende master? Kijk dan op de pagina begeleiding voor masterkiezers.

Contact

Heb je vragen over de diensten die we aanbieden? Stuur dan een mailtje naar de studieloopbaanadviseur: studiekeuze@uu.nl.     

Voor meer inhoudelijke informatie, vragen over toelatingseisen of invulling van een specifiek masterprogramma kun je vaak ook terecht bij de studieadviseur van de betreffende opleiding. Bekijk de pagina begeleiding & advies en vind de juiste contactpersoon.