STAGES EN TRAINEESHIPS

Bijna of net afgestudeerd? Ben jij opzoek naar een stage voor je studie of ben je klaar voor je eerste baan? Platform Onbeperkt Studeren biedt in samenwerking met Career Services en externe bedrijven trainingen, stages en traineeships aan voor studenten en alumni met een functiebeperking:

Solliciteren met een functiebeperking - Najaar 2019

Stuur een mail om op de hoogte gehouden te worden van de datum: onbeperktstuderen@uu.nl

Stageaanbod

Stichting Studeren en Werken Op Maat is op zoek naar studenten met een functiebeperking die op zoek zijn naar een stage.

In samenwerking met o.a Gemeente Amsterdam en Unilever werkt SWOM aan een duurzame samenwerking om stageplaatsen te realiseren. Hierbij zijn er mogelijkheden voor zowel meewerk als afstudeerstages in diverse richtingen voor zowel de bachelor als masterfase. SWOM zal gedurende het gehele proces begeleiding bieden, van de voorbereiding tot de sollicitatiegesprekken en tijdens de stage zelf.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Irene Stortenbeek (coach/begeleider) van SWOM via het e-mailadres irene@studerenenwerkenopmaat.org of telefonisch/app via 06-24 81 28 47. De dienstverlening van SWOM is kosteloos. 

Meer informatie over Stichting Studeren en Werken Op Maat kan je vinden via https://www.studerenenwerkenopmaat.org/.