Mensen helpen is iets wat ik als vanzelfsprekend doe. Ik ben hier in 2017 begonnen met de dubbele bachelor natuur- en wiskunde en toen ik mijn plek een beetje had gevonden, aan het eind van mijn eerste jaar, wilde ik achter de schermen kruipen en wat betekenen voor mijn medestudenten.

Ik heb dat daarna twee jaar met veel plezier gedaan rondom het onderwijs in mijn departementen en het bevalt me zo goed dat ik niet wil stoppen.

Toen ik me bezig hield met de extra tijd regeling hoorde ik van Platform Onbeperkt Studeren, wat mij een leuke manier leek om me te blijven inzetten voor mijn medestudenten.

Ik heb zelf ervaren hoeveel er mogelijk is als er rekening wordt gehouden met je beperkingen, er naar je geluisterd wordt en waar nodig aanpassingen gemaakt worden. Ik geniet enorm van de mogelijkheden die ik daardoor heb en ik gun iedereen om te studeren zonder zich beperkt te voelen door de universiteit.

Ik hoop mijn ervaringen te kunnen gebruiken om te helpen in de mogelijkheden en communicatie voor studenten met een functiebeperking.