Als kind was me al 1 ding duidelijk; ik wilde dierenarts worden. Niet gek dus dat ik na mijn vwo Diergeneeskunde ging studeren. Helaas lopen dingen niet altijd zoals je ze als kind voorstelt, waardoor ik jammer genoeg mijn studie op dat moment niet kon volhouden. Ik ben daarom ook na een half jaar alweer gestopt. En ook al studeerde ik niet, de droom om dierenarts te worden bleef.

Na bijna 5 jaar ertussenuit te zijn geweest heb ik in 2016 een herstart gemaakt. Makkelijk is het niet, maar ik weet waar ik het voor doe; dierenarts worden! En gelukkig is de UU steeds inclusiever aan het worden en weet ik waar ik terecht kan als het wat minder met me gaat, waardoor de studie ook op die momenten is vol te houden.

Toen ik bij de oprichting van het Platform werd gevraagd om deel te nemen, was ik meteen enthousiast. Ik weet wat ik zelf destijds miste en wat ik anders heb gedaan sinds mijn herstart/wat ik nu anders doe. Ik ben dan ook heel blij met alle stappen die we de afgelopen jaren al met het Platform hebben gemaakt. Met mijn bijdrage zou ik graag nog meer (toekomstige) studenten willen helpen, op zowel praktisch gebied, maar vooral door het delen van mijn eigen ervaringen en het bieden van een luisterend oor.