Hoi! Ik ben Lina en sinds september 2016 studeer ik Pedagogische wetenschappen aan de universiteit van Utrecht. De tijd vliegt voorbij, met een super leuke groep nieuwe vriendinnen die ik hier in mijn eerste jaar ontmoet heb en interessante vakken zit ik alweer in mijn tweede jaar en gaat alles redelijk voorspoedig. Ik vind het altijd leuk iets extra’s te doen en meer inzichten te krijgen in de dingen die om mij heen gebeuren. Zo ben ik een beetje spontaan het platform ingerold nadat ik mij een keer had opgegeven om mee te doen aan een onderzoek, bestaande uit een vragenlijst en later ook een interview over het studeren met een beperking. Ik ben slechthorend aan mijn linkerkant en heb dyslexie. Natuurlijk loop je weleens tegen dingen aan, net als iedere student, met beperking of zonder. Maar middels het platform krijg ik de kans om op een positieve manier, kansen te vinden dingen nóg een beetje makkelijker te maken voor zij die met een iets grotere uitdaging studeren.