Al van kleins af aan heb ik één grote droom: Dierenarts worden. Daarom ben ik in 2011 met de studie Diergeneeskunde begonnen. Helaas kampte ik op dat moment al enige tijd met persoonlijke problemen, welke verergerde tijdens de studie. Al jaren had ik last van stemmingswisselingen, angsten, concentratieproblemen en andere psychische klachten die, ondanks dat ik al in therapie zat, toch sterk aanwezig bleven. Dit ging niet samen met mijn zware studie, waardoor ik in februari 2012 de beslissing maakte om tijdelijk te stoppen.

In 2016 heb ik een herstart gemaakt en was ik gemotiveerder dan ooit. Ik ben meteen op zoek gegaan naar hoe de Universiteit Utrecht mij zou kunnen ondersteunen, want mijn problemen zijn nog steeds (deels) aanwezig en ik ondervindt hier dagelijks hinder van. Op dit moment heb ik vanwege de concentratieproblemen extra tijd bij mijn tentamens en kijk ik geregeld samen met de studieadviseur bij welke hulp ik baat zou hebben.

Na afloop van het onderzoek 'Studeren met een functiebeperking (2017)' is me gevraagd om deel uit te maken van dit platform. Met mijn stem hierin zou ik graag (toekomstige) studenten willen helpen, met o.a. praktische zaken (zoals waar iets te regelen is), maar ook door mijn ervaringen delen. Ik hoop hiermee bij te dragen aan een Universiteit die op (een zo'n passend mogelijke wijze) toegankelijk is voor alle studenten, zodat iedereen zijn/haar droom kan verwezenlijken!