Ik ben Annemarijn Douwes en ik sinds september 2017 volg ik de research master History and Philosophy of Science. Daarvoor heb ik de bachelor College of Pharmaceutical Sciences gedaan. Tijdens deze bachelor volgde ik het honoursprogramma van het Descartes College. Daar heb ik me samen met Richard Horenberg en een andere student voor een opdracht verdiept in de toegankelijkheid van de UU voor studenten met een functiebeperking. Hier is een onderzoek uit voortgekomen en uit dat onderzoek is dit platform ontstaan. Zo ben ik erbij betrokken geraakt. Ik heb zelf geen functiebeperking, maar vind het wel belangrijk dat de universiteit voor iedereen toegankelijk is en wil mij daarvoor graag inzetten.