Stap 2. Study Abroad Weken

Study Abroad Weken: 3 oktober tot 14 oktober 2022

Tijdens de Study Abroad weken geven de International Offices meerdere (online) voorlichtingen en workshops over een uitwisseling bij één van onze vele partneruniversiteiten wereldwijd. In deze bijeenkomsten bespreken we onder andere wat een uitwisseling is en hoe je een geschikte bestemming kiest, en leggen we de aanmeldprocedure uit.

Als je wilt deelnemen aan een Q&A regio sessie of workshop is het aan te raden om ook naar de facultaire voorlichting te gaan. Bij de facultaire voorlichting krijg je gedetailleerde informatie over een uitwisseling en hoe je deze inpast in jouw opleiding.

Q&A sessies & workshop schema van 10-14 oktober 2022:

Het programma van de facultaire voorlichtingen vind je onder Facultaire Voorlichtingen en in de uitnodigingsmail van je faculteit.