Het universiteitsbrede International Office van Studentenservice heeft uitwisselingsaanbod voor alle UU studenten. Je bent daarom van harte uitgenodigd voor onze Study abroad presentaties over de bijna 100 partneruniversiteiten.

De bijeenkomsten van Studentenservice vinden plaats in kleine groepen, waardoor er veel ruimte is voor het stellen van je vragen. We zullen vooral focussen op het studeren in een specifiek land of bepaald werelddeel en veel minder op algemene informatie over uitwisseling en de aanmeldingsprocedure. Studenten die al naar bestemmingen in de regio zijn geweest zullen aanwezig zijn om hun ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

Meld je aan via deze link.

Je eigen faculteit organiseert een bijeenkomst waar de facultaire uitwisselingsmogelijkheden worden gepresenteerd, inclusief informatie over hoe je deze inpast in je studieprogramma en hoe je je moet aanmelden voor uitwisseling. Als je geïnteresseerd bent in een universiteitsbreed uitwisselingsprogramma is het dus ook nuttig om naar de facultaire voorlichting te gaan. Bekijk hier de facultaire informatie over Studeren in het buitenland

Australië en Nieuw-Zeeland

9 oktober 17.15 - USP - Heidelberglaan 8, Van Lier en Egginkzaal
22 oktober 17.15 - Binnenstad - Janskerkhof 3 - collegezaal 013

​Azië

14 oktober 15.15 - Binnenstad

Noord-Amerika

8 oktober 17.15 - Binnenstad; Janskerkhof 3 - 021
24 oktober 17.15 - Uithof - Ruppert 1.34

Noord- & Oost-Europa, Turkije en Israël
Lijst Universiteiten

15 oktober 17.15 - Uithof - Ruppert 1.34

Zuid-Europa: Spanje, Portugal, Italië, Malta, Griekenland en Frankrijk
Lijst Universiteiten

16 oktober 15.15 - Janskerkhof 3 - collegezaal 013

Latijns-Amerika en Zuid-Afrika

21 oktober 15.15 - Binnenstad