Het universiteitsbrede International Office van Studentenservice heeft uitwisselingsaanbod voor alle UU studenten. Je bent daarom van harte uitgenodigd voor onze Study abroad presentaties over de bijna 100 partneruniversiteiten.

De bijeenkomsten van Studentenservice vinden plaats in kleine groepen, waardoor er veel ruimte is voor het stellen van je vragen. We zullen vooral focussen op het studeren in een specifiek land of bepaald werelddeel en veel minder op algemene informatie over uitwisseling en de aanmeldingsprocedure. Studenten die al naar bestemmingen in de regio zijn geweest zullen aanwezig zijn om hun ervaringen te delen en vragen te beantwoorden.

Meld je aan via deze link.

Je eigen faculteit organiseert een bijeenkomst waar de facultaire uitwisselingsmogelijkheden worden gepresenteerd, inclusief informatie over hoe je deze inpast in je studieprogramma en hoe je je moet aanmelden voor uitwisseling. Als je geïnteresseerd bent in een universiteitsbreed uitwisselingsprogramma is het dus ook nuttig om naar de facultaire voorlichting te gaan. Bekijk hier de facultaire informatie over Studeren in het buitenland

Australië en Nieuw-Zeeland

9 oktober 17.15 - USP
22 oktober 17.15 - Binnenstad