Jouw faculteit biedt je mogelijkheden om in het buitenland te studeren. Daarnaast kun je ook kiezen uit de bijna 100 wereldwijde uitwisselingen van Studentenservice die open staan voor alle studenten aan de UU.
Bij onderstaande voorlichtingen van Studentenservice zijn de groepen klein, dus er is veel ruimte voor jouw vragen. Je moet je door de beperkte capaciteit wel aanmelden via onderstaand formulier.

Algemene voorlichting
Je krijgt informatie over de partneruniversiteiten van Studentenservice, hoe je een keuze maakt en hoe je je kunt aanmelden voor deze uitwisselingen. Deze algemene presentatie duurt 30-45 minuten.

Voorlichting met regiodeel
Bij sommige presentaties krijg je na het algemene deel ook informatie over een specifieke regio, zie het overzicht hieronder. Studenten die naar deze regio op uitwisseling zijn geweest zullen hun ervaringen delen en jouw vragen beantwoorden. Dit deel duurt ongeveer 45 minuten.
Studenten die niet geïnteresseerd zijn in regio-presentatie kunnen de zaal verlaten na het algemene deel. Het is niet mogelijk om alleen naar een regio-presentatie te gaan.

Date and time Programme
Thursday 21 September, 13.30 hrs General presentation + North America
Tuesday 26 September, 9.15 hrs General presentation + Asia
Wednesday 27 September, 9.15 hrs General presentation + Australia & New Zealand
Monday 2 October, 15.30 hrs General presentation + Southern Europe
(Spain, Portugal, Italy, Malta, Greece, France)
Tuesday 10 October, 11.15 hrs General presentation + North America
Thursday 19 October, 15.30 hrs General presentation + Australia & New Zealand
Wednesday 25 October, 13.30 hrs General presentation + Latin America & Africa
Friday 27 October, 13.30 hrs General presentation + Rest of Europe and Turkey and Israel
Wednesday 15 November, 13:30 hrs General presentation
Friday 17 November, 13.30 hrs General presentation

Meld je aan
Deelname is gratis, maar je moet je wel aanmelden voor één van de presentaties. Je hoort een paar dagen van tevoren waar de voorlichting zal plaatsvinden.
Het is niet mogelijk om je voor meer dan één sessie in te schrijven. Informatie over alle regio’s (een samenvatting per uitwisseling en studentverslagen) kun je ook vinden op de website.

De spreekuren van de regio-coördinatoren zijn alleen toegankelijk voor studenten die naar een voorlichting zijn geweest.