Ieder jaar in september/oktober vinden de Study Abroad weken plaats. De data voor 2021 worden deze zomer gepubliceerd. Of loop de sessies van vorig jaar nog eens door!

Meer weten over een uitwisseling? Neem digitaal deel aan de Study Abroad weken tussen 5 – 16 oktober 2020.

Tijdens de Study Abroad weken geven we meerdere online voorlichtingen en workshops over een uitwisseling bij één van onze vele partneruniversiteiten wereldwijd. In deze bijeenkomsten bespreken we o.a. wat een uitwisseling is, hoe je een geschikte bestemming kiest en leggen de aanmeldprocedure uit.

Naast algemene sessies, open voor alle UU studenten, organiseert elke faculteit een bijeenkomst voor haar eigen studenten. Tijdens deze bijeenkomst geven we informatie specifiek voor jou als student van jouw Faculteit.

De online voorlichtingen en/of workshops gemist?

Geen probleem, de algemene voorlichtingen zijn opgenomen en van verschillende workshops zijn de powerpoints hieronder te downloaden:

5 Oktober, 14.00 - 15.00: Algemene voorlichting en powerpoint

5 Oktober 15.00 - 15.30: Naar het buitenland in tijden van corona en powerpoint

13 Oktober 10.00- 11.00: Hoe financieer ik mijn uitwisseling? PowerpointBegrotings format Excel en Voorbeeld

14 Oktober, 09.30 - 10.30: Powerpoint Hoe kies ik een bestemming?

15 Oktober, 11.30 - 12.30: Powerpoint Hoe schrijf ik een goede motivatiebrief?

Facultaire sessie gemist?

Ook een aantal facultaire voorlichtingen zijn terug te kijken. Kijk hiervoor op de pagina van jouw faculteit

Hier vind je ook de contactgegevens van het International Office van jouw faculteit.

Kon je niet aanwezig zijn bij de Q&A sessie van je keuze?

Deze sessies zijn niet opgenomen, maar je kan altijd een afspraak maken met een coördinator als je vragen hebt.

Neem contact op met het International Office