Redenen om een semester of een jaar van je studie in het buitenland door te brengen:

* Je maakt kennis met een ander onderwijssysteem * Het is goed voor je academische en persoonlijke ontwikkeling * Je kunt je taalvaardigheden verbeteren of een nieuwe taal aanleren * Het is een goede aanvulling op je CV * Je bouwt een international netwerk op * Verrijkt je kennis van culturen en je ziet de wereld!

Voorlichtingsdata voor uitwisseling in academisch jaar 2020-2021 worden nog bekend gemaakt (zijn meestal in oktober)

Economics & Business Economics:

Rechtsgeleerdheid: Maandag 14 oktober 2019 - tijd zal volgen

USBO:

Study Plan

Je hebt een ondertekend study plan nodig om je aanmelding te kunnen indienen. Zorg er dus voor dat je ruim voor 2 december je study plan laat ondertekenen door de studieadviseur.

De voorwaarden voor uitwisseling verschillen per opleiding. Check de website van jouw studieprogramma (Bachelor or Master):

Bachelor:
USBO
Economics and Business Economics
Rechtsgeleerdheid

Master

Please note: from the 15th of July until the 16th of August we will not host walk-in hours.
We will still be reachable by email or phone though. Do not hesitate to contact us!

For general questions and handing in or picking up documents, you can visit the International Exchange Office at the Student Desk (at the School of Law).
We are located at Janskerkhof 3, 3512 BK, Utrecht

Walk-in hours: Monday and Wednesday from 3 PM until 4:30 PM

TELEPHONE / EMAIL

Email: ieo.leg@uu.nl

APPOINTMENTS

You can make an appointment by sending an email to ieo.leg@uu.nl. Don't forget to mention your student number. You can also call +31 (0)30 253 7289.

POSTAL ADDRESS

International Exchange Office - Faculty of Law, Economics and Governance
Janskerkhof 3
3512 BK Utrecht