Redenen om een semester of een jaar van je studie in het buitenland door te brengen:

* Je maakt kennis met een ander onderwijssysteem * Het is goed voor je academische en persoonlijke ontwikkeling * Je kunt je taalvaardigheden verbeteren of een nieuwe taal aanleren * Het is een goede aanvulling op je CV * Je bouwt een international netwerk op * Verrijkt je kennis van culturen en je ziet de wereld!

Voorlichtingsdata voor uitwisseling in academisch jaar 2020-2021.

Economics & Business Economics: Donderdag 3 oktober, Science Park (Ruppert zaal Blauw), 15.00-16.00

Rechtsgeleerdheid: Maandag 14 oktober 2019, Drift 13, zaal 004, 17.15-19.30

USBO: Donderdag 3 oktober 2019, Bijlhouwerstraat 6, zaal 024, 17.00-19.00

Study Plan

Je hebt een ondertekend study plan nodig om je aanmelding te kunnen indienen. Zorg er dus voor dat je ruim voor 2 december je study plan laat ondertekenen door de studieadviseur.

De voorwaarden voor uitwisseling verschillen per opleiding. Check de website van jouw studieprogramma (Bachelor or Master):

Bachelor:
USBO
Economics and Business Economics
Rechtsgeleerdheid

Need to have your STUDY PLAN signed? Contact the study advisor at your School.

WALK-IN HOURS
For general questions and handing in or picking up Erasmus and OV documents, you can visit the International Exchange Office at the Student Desk (at the School of Law).
Monday and Wednesday from 3 PM until 4:30 PM
We are located at Janskerkhof 3, 3512 BK, Utrecht

TELEPHONE / EMAIL
Email: ieo.leg@uu.nl

APPOINTMENTS
For more extensive consultation you can make an appointment with the relevant Exchange Coordinator by sending an email to ieo.leg@uu.nl. Don't forget to mention your student number.
You can also call +31 (0)30 253 7289.

POSTAL ADDRESS
International Exchange Office - Faculty of Law, Economics and Governance
Janskerkhof 3
3512 BK Utrecht