Voorlichting

Uitnodigingen voor voorlichtingen worden altijd per email verstuurd via STIP.

Andere voorlichtingen?
Ook het universiteitsbrede International Office organiseert voorlichtingsactiviteiten. Voor informatie over de activiteiten, zie hier.

Bestemmingen

Voor BMW studenten geldt dat universiteitsbrede bestemmingen voor het volgen van vakken in het buitenland te vinden zijn via students.uu.nl 'studeren in het buitenland'. Let erop dat je aanvinkt dat het hier om universiteitsbrede bestemmingen. De facultaire partners van de BMW opleiding staan vermeld in de Blackboard community 'BMW Study Abroad'.

Geneeskunde en SUMMA studenten vinden internationaliseringsmogelijkeden op Blackboard in de community 'GNK Internship Abroad'.

Voorwaarden

Bekijk je opleidingspagina om de specifieke eisen per studieonderdeel te bekijken.

BMW studenten kunnen voor het volgen van vakken een overzicht met voorwaarden studieplan vinden in de Blackboard community 'BMW Study Abroad'.

Geneeskunde en SUMMA studenten dienen te voldoen aan de kwaliteitscriteria voor de keuzestage / wetenschapsstage. Deze staan vermeld op de opleidingspagina, er is bij de criteria voor de stage specifieke informatie opgenomen voor wanneer je deze stage in het buitenland wilt ondernemen. Bekijk ook de Blackboard community 'GNK Internship Abroad' voor een checklist met de te volgen stappen voor de organisatie van de stage buitenland.

Contact

international.office@umcutrecht.nl
088 - 75 67 721
HB 1.08

Inloopspreekuur (HB 1.08)

  • maandag en dinsdag 12.30 - 13.30 uur

Telefonisch spreekuur (088 - 75 67 721)

  • maandag en dinsdag 09.30 - 10.00 uur

Inleveren en afhalen documenten (STIP, HB 1.06)

  • maandag t/m vrijdag, 10.45 - 15.15 uur

Medewerkers International Office

  • Carolien Bakker – Medewerker International Office

  • Annemoon Bregt - Medewerker International Office