23 februari 2021

Zomercursus en Minor NIKI: Kunstgeschiedenis in Florence

Informatieposter Da Vinci NIKI
Poster Leonardo NIKI

Naar Florence én studiepunten verdienen? Overweeg dan de zomercursus of minor bij NIKI, het Nederlands Instituut voor Kunstgeschiedenis in Florence.

Van 16-27 augustus vindt in Florence een zomercursus over de kunst en wetenschap van Leonardo Da Vinci plaats. De cursus is toegankelijk voor zowel Bachelor- als Masterstudenten. De cursus wordt georganiseerd door Michael Kwakkelstein, en voor meer informatie kun je op de site terecht.

Voor BA-studenten die langer weg willen is er ook de minor Italiaans en kunstgeschiedenis, georganiseerd samen met het Koninklijk Nederlands Instituut Rome (KNIR). Deze vindt plaats van september-december 2021 in Florence en Rome. Meer informatie vind je hier.

Voor beide cursussen is de deadline voor aanmelding (met motivatiebrief) op 1 mei 2021.