27 november 2018

Zoek jij werk voor 3 (of meer) dagen in de week voor minimaal 6 maanden?

De afdeling Marketing, Communicatie & Multimedia van de faculteit Diergeneeskunde zoekt per 1 januari 2019 een:

werkstudent m/v (3 dagen of meer)

Voor min. 3 max. 5 dagen per week, voor een periode van minimaal 6 maanden. Fulltime of in een constructie van een duobaan.

Zoek je een uitdagende, verantwoordelijke baan? In een dynamisch team dat overal

binnen de faculteit aan het werk is? Dan is een rol als ondersteuner op de afdeling Marketing, Communicatie & Multimedia van de faculteit Diergeneeskunde misschien iets voor jou.

Studenten in hun wachttijd genieten de voorkeur maar ook andere studenten worden uitgenodigd te solliciteren.

Wie zoeken we?

Een student. Nauwkeurigheid, een proactieve houding en eigen initiatief zijn essentieel. Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, een prettige telefoonstem en een goed oog voor dienstverlening, zowel binnen de afdeling als aan ‘externe’ klanten (binnen en buiten de faculteit).

Wat ga je doen?

Je gaat de facultaire websites en het intranet helpen onderhouden. Ook zal je met behulp van Google Analytics wekelijks analyseren hoe het gaat met de prestaties van deze platformen. Bovendien maak je de nieuwsbrieven die vanuit de afdeling aan alle medewerkers van de faculteit rondgestuurd worden en houd je een digitaal media- en beeldarchief bij. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van standaard rondleidingen.

Secretariële werkzaamheden zijn een belangrijk onderdeel van je werk. Zo neem je de telefoon op, beantwoord je de mail, bied je ondersteuning bij evenementen of overleggen.

Wat bieden we?

Je krijgt een 0-uren aanstelling (uurloon €11.25). Je ontvangt een campuskaart waarmee je gratis kunt parkeren. Je kunt ervaren hoe het is om achter de schermen van de faculteit te werken. Taken op het snijvlak van diergeneeskunde, PR, communicatie en journalistiek. Via de afdeling Marketing, Communicatie & Multimedia kom je in aanraking met diverse stafafdelingen en departementen van de faculteit – een prima manier om je netwerk uit te breiden.

Meer weten?

Neem dan contact op met het secretariaat, 030 – 253 4722 of secretariaat.communicatie.vet@uu.nl

Solliciteren?

Stuur voor 7 december a.s. een e-mail met CV en je motivatie naar secretariaat.communicatie.vet@uu.nl