Workshops Ready, Vet, Go! 28 oktober 2021

Deal or no deal: Ethische casussen in de eerste lijn

Platform Jonge Dierenartsen

Onze workshop gaat over een ethische casussen die je als pas afgestudeerde dierenarts tegen kan komen. Wij willen samen met de studenten hierover in discussie gaan en tot mogelijke oplossingen komen, zodat je dit mee kan nemen in je leven als startende dierenarts.

Workshop ‘Levensweg van de Dierenarts’.

Raadgevers Kuijkhoven

Met deze interactieve workshop gaan wij de verschillende aspecten van het leven (privé en zakelijk) van een dierenarts doornemen. Door het spelen van een spel krijgen jullie kennis van life events die jullie mogelijk staan te wachten. Welke gevaren liggen er op de loer? En welke kansen in het vooruitzicht? En, wat voor invloed gaat dat hebben op jouw leven?

Survival of the fittest

Belangengroep Praktiserende dierenartsen in Loondienst - Karina Beuving

Wat moet je weten van de cao voor je eerste sollicitatiegesprek en contractonderhandeling? Via ons expeditie robinson spel strijden verschillende teams tegen elkaar. Wie weet er het meeste van zijn of haar rechten en sleept het mooiste contract binnen?

Hoe kan ik mijn baas de baas zijn?

Ijmert de Vries

Zaken die fijn zijn om te weten bij het zoeken naar een werkgever en die van pas komen om een plezierige start te maken van je carrière als dierenarts (en die ook later nog van pas komen).

Vet Friendly Culture

Veterinary Happiness - Ron de Jong

Als dierenarts ben je onderdeel van een team, van een bedrijf of organisatie én van een hele beroepsgroep. Welke invloed heeft de cultuur binnen die systemen op jouw werkgeluk? En welke invloed heb jij zelf op die cultuur? In deze workshop gaan we praktisch aan de slag met de vraag ‘Hoe werken we zelf aan een vet friendly culture?’.

Assertiviteit: meer dan opkomen voor jezelf!

Dactari, Chantal Duijn

Assertief zijn, wat is dat eigenlijk? En kun jij wat meer assertiviteit gebruiken? Voor jezelf gaan, durven ‘nee zeggen’, zonder dat je de ander kwaad doet. Daar kun je een boel mee bereiken. Je vergroot je zelfvertrouwen en bereikt eerder je doelen. Je kunt je beter uiten en ervaart minder spanning, omdat je conflicten niet uit de weg hoeft te gaan.

The BFF for success in your veterinary career

St. Anna Advies, Roeland Wessels

De workshop van St. Anna Advies zal ingaan op het belang van goede communicatie in je veterinaire carrière (en daarbuiten :)). Goede communicatie die leidt tot balans, focus en voldoening. Met als resultaat......gezonde dieren, gelukkige mensen en een goed inkomen