15 maart 2019

Word jij het nieuwste student-lid van de faculteitsraad?

Zoals je misschien weet is het mogelijk om invloed uit te oefenen op facultair niveau als student-lid in de Faculteitsraad. Als lid van de studentgeleding vertegenwoordig je de mening van de medestudenten over zaken zoals procedures, kwaliteit en organisatie van het onderwijs.

De Faculteitsraad heeft instemmingsrecht en geeft daarnaast gevraagd en ongevraagd advies aan het faculteitsbestuur Sociale Wetenschappen (bestaande uit de decaan, vicedecanen en directeur).

Iedere student die op dit moment ingeschreven is bij de Faculteit Sociale Wetenschappen kan zich kandidaat stellen. De verkiezingen om een personeelslid of student-lid te worden van de Faculteitsraad worden in mei 2019 gehouden.

Het is mogelijk om jezelf te nomineren als kandidaat in de periode van 18 maart tot en met 18 april 2019. Dit kan zowel bij een kenbare lijst (Lijst Actief | Lijst VUUR) als door zelf een nieuwe lijst op te stellen (in te leveren bij de Kiescommissie in Langeveld kamer H2.13).

Ga jij de uitdaging aan om de faculteit te verbeteren?

Kijk voor meer informatie op de studentensite, ga naar blackboard of stuur een e-mail naar sw-faculteitsraadstudenten@uu.nl.
Eventuele vragen voor de Kiescommissie kun je richten aan kiescommissieFSW@uu.nl.
Informatie over de bestaande lijsten kun je opvragen bij E.Y.koridon@uu.nl.