23 mei 2018

Word jij het nieuwe studentbestuurslid voor de Faculteit Bètawetenschappen?

Per 1 september 2018 is het bestuur van de Faculteit Bètawetenschappen op zoek naar een nieuw studentbestuurslid.

Als studentbestuurslid:

• maak je deel uit van het faculteitsbestuur: samen met de decaan, vicedecanen en faculteitsdirecteur denk je mee over alles wat er in de faculteit speelt
  • vorm je de schakel tussen faculteitsbestuur, medezeggenschap, studieverenigingen en studenten
  • blijf je op de hoogte van universitaire zaken via de Universiteitsraad en de andere facultaire studentbestuursleden
  • ben je lid van de Board of Studies van de Undergraduate School, je hebt hier maandelijks contact met de opleidingsdirecteuren en praat mee over het bacheloronderwijs van de faculteit en alles wat daarmee samenhangt

Dit kost je ongeveer 16 uur per week (flexibel in te delen) en er staat uiteraard een vergoeding tegenover. Daarnaast denk je mee over de uitdagingen van de Bètafaculteit op het gebied van onderwijs, onderzoek, strategie, financiën, bedrijfsvoering en personeel. Door je nauwe betrokkenheid bij de studentengemeenschap benader je deze zaken vanuit een breed studentenprespectief.

Ben jij:

• geïnteresseerd in een leuke, leerzame, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid?
  • een jaar lang beschikbaar voor ongeveer 16 uur per week?
  • betrokken, kritisch, constructief, communicatief vaardig, pro actief en betrouwbaar?
  • minimaal derdejaars student met affiniteit of ervaring met besturen en/of medezeggenschap?

Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk 8 juni 2018 naar Maartje Koppelman. Je kunt ook bij haar terecht voor vragen of meer informatie.