14 juni 2021

Witteveen+Bos scriptieprijs Duurzame Ontwerpprincipes

Witteveen+Bos is een nieuwe scriptieprijs gestart om het 75-jarig jubileum te vieren. De scriptieprijs heeft als overkoepelend thema duurzame ontwerpprincipes. Elke editie staat één van de zeven duurzame ontwerpprincipes van Witteveen+Bos centraal. In 2021 heeft de scriptieprijs, die toegankelijk is voor alle studenten van zowel universiteiten als hogescholen, als thema ‘Building with nature’.

De scriptieprijs wordt toegekend aan de wo/hbo-scriptie die het beste, meeste bijdraagt en/of de meeste impact heeft in de (door)ontwikkeling van het duurzame ontwerpprincipe ‘Building with nature’ van Witteveen+Bos én die expliciet aansluit bij minimaal 1 van de 17 Sustainable Development Goals van de United Nations (UN).

De inzending van de scriptieprijs ‘Building with nature’ sluit op 15 september 2021. De uitreiking van de prijs is in het najaar van 2021.

Meer informatie vind je hier.