Win kaarten voor Gerlof Meijer | Strafrecht? Levensecht!

Foto: Whitemoor Photography

Heb je je wel eens afgevraagd hoe je als strafrechter de knoop doorhakt in ernstige strafzaken met een ontkennende verdachte? Waarom een serieverkrachter geen levenslang krijgt? Of hoe het kan dat een draaideurcrimineel wederom wegkomt met een taakstraf? In Strafrecht? Levensecht! brengt strafrechter Gerlof Meijer het strafrecht dichter bij de burgers door op indringende en overtuigende wijze antwoord te geven op hun vragen

Gratis kaartjes

Ben je benieuwd naar de dilemma’s waarmee strafrechters te maken hebben? Parnassos Cultuurcentrum geeft tweemaal twee kaarten weg. Wil je kans maken op de kaartjes, meld je dan aan bij Wanda van Dommelen via productie.parnassos@uu.nl onder vermelding van 'Studentenwinactie Gerlof Meijer'.

Gerlof Meijer

Gerlof Meijer is strafrechter sinds 1993 en gaf jarenlang leiding aan rechters. Hij bemerkte dat er in de samenleving veel vragen leven over strafrecht. Om die reden besloot hij een aantal jaren geleden om Nederland te informeren over zijn vak. Met succes: zijn lezingen trokken volle zalen. In seizoen 2022-2023 presenteert hij een nieuwe versie van het theatercollege Strafrecht? Levensecht!

Parnassos Cultureelcentrum

Wil je iets creatiefs doen naast je studie? Dan ben je bij Parnassos aan het juiste adres. Volg een cursus of workshop op het gebied van beeldende kunst, dans, schrijven, fotografie, muziek of theater. Of kom naar één van de live-activiteiten, zoals livemuziek in de bar. Er is veel te zien, te doen, te leren en te beleven!