13 maart 2019

Win 2 kaartjes voor UUnited Muziekfestival in TivoliVredenburg

Op 28 maart vindt het UUnited plaats in TivoliVredenburg, het grootste studentenmuziekfestival van Nederland plaats. Als UU student maak je kans op 2 gratis kaartjes.

UUnited wordt georganiseerd door de Universiteit Utrecht en Parnassos Cultuurcentrum. In TivoliVredenburg vormen studentengezelschappen en alumni als Dekoor Close Harmony en het Utrechtsch Studenten Orkest bijzondere combinaties met topartiesten als Spinvis, Wouter Hamel, stadsdichter Ingmar Heytze en TV chef Rudolph van Veen. In geen andere Nederlandse stad spelen zoveel studenten op zo’n hoog niveau.

Studenten spelen met topartiesten

Een spetterende bigband, koren waar je stil van wordt en verschillende getalenteerde orkesten die grootse podia in binnen- en buitenland betreden. Het KOSMU telt circa 450 leden, allemaal jonge en getalenteerde Utrechtse studenten die hun gezamenlijke passie voor muziek delen. Alle acht gezelschappen hebben zich laten verleiden tot een unieke samenwerking met een gastartiest. Zo speelt het Utrechtsch Studenten Concert een verrassend programma met niemand minder dan Spinvis, en kruipt Ingmar Heytze in de rol van verteller tijdens de mini-Matthaüs van het Utrechts Studenten Koor en Orkest (USKO). Maar er is meer…Laat je verrassen door het prachtige Music By Oceans, een muzikale samenwerking van oceanograaf en UU-medewerker Erik van Sebille en componist Stef Veldhuis. Ook Das Sound Kollektiv, Fruity Island Boys & Young Jazz Society treden op en tevens bestormen verschillende bands de KF Hein foyer voor de UU Open Stage. UUnited wordt afgesloten met een knallende slotact van Handsome Poets in de Grote zaal en een Pop-O-Maticfeestje in de Pandora. Bereid je voor op een bijzondere avond vol muzikale verrassingen!

Kaarten

Parnassos geeft 2x2 kaarten weg voor UUnited! Hoe win je die dan? Stuur vóór 25 maart een e-mail naar Rosa Falkenburg (r.c.m.falkenburg@uu.nl) om kans te maken op deze kaarten.

Heb je geen gratis kaartje kunnen bemachtigen, maar wil je wel graag komen? Kaarten zijn te koop via uunited.nl.

UUnited Muziekfestival 2019

• Datum: Donderdag 28 maart
  • Deur open: 19.00 uur
  • Aanvang: 19.30 uur
  • Locatie:TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, Utrecht
  • Kaarten: €19,-, studenten: € 14 (ook geldig als toegangsbewijs voor dansavond Pop-o-Matic!)