12 april 2018

Wil jij je scriptie een boost geven? Schrijf je dan nu in voor de Scriptieweek

Wil je een week lang (5 dagen) samen met andere studenten hard werken aan je scriptie? Heb je behoefte aan meer structuur in je dag en je hoofd? Wil je tips, persoonlijke coaching en inspiratieworkshops om een flinke slag te maken? Dan is de Scriptieweek zeker iets voor jou.

De scriptieweek is van maandag 28 mei t/m vrijdag 1 juni in de Universiteitsbibliotheek op de Uithof. Je werkt dagelijks van 8.30 uur tot 17.00 uur onder begeleiding aan je scriptie. Je ontwikkelt zo een vast werkritme, boekt in één week een heleboel vooruitgang en je ontmoet studenten die net als jij ook aan hun scriptie schrijven. Daarnaast krijg je korte workshops en is er schrijfcoaching beschikbaar.

De kosten voor deze scriptieweek inclusief begeleiding, workshops, ontbijt en koffie & thee bedragen voor de gehele week €25,-.