Wij zijn op zoek naar jouw ideeën over het verbeteren van onderwijs!

De faculteit Diergeneeskunde werkt met haar docenten en studenten aan het onderwijs van de toekomst. De faculteit stelt geld en middelen beschikbaar voor innovatieve onderwijsideeën. Bijvoorbeeld via het facultaire deel van het Utrechts Stimuleringsfonds Onderwijs (USO) en de studievoorschotmiddelen.  

Wil jij bijdragen aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijs bij de faculteit Diergeneeskunde? Heb jij hier een mening over die je wilt delen? Deel dan nu je idee voor het verbeteren van het onderwijs!

Dus heb jij een idee voor…

  • Het activerend(er) maken van onderwijs?
  • Het toepassen van feedback in onderwijs?
  • Het trainen van vaardigheden in onderwijs?
  • Het integreren van digitaal toetsen in onderwijs?
  • Het beter betrekken van studenten in onderwijs?
  • Het gebruik van proefdiervrije methoden?

Deel dan jouw idee via vivo@uu.nl. Beschrijf in je mail voor welk probleem in het huidige onderwijs je een oplossing zoekt en welk idee je hebt om dat probleem op te lossen.

De werkgroep Onderwijsinnovatie neemt contact met jou op om jouw idee te bespreken. Samen geven we jouw idee verder vorm en bespreken we de mogelijkheden voor het realiseren van het idee.

Zoek je inspiratie? Bekijk dan eens deze inspiratieprojecten.

Neem voor vragen en/of advies contact op met de werkgroep Onderwijsinnovatie via vivo@uu.nl.

De werkgroep Onderwijsinnovatie bestaat uit Beerend Hierck, Cornélie Westermann, Theo van Haeften, Daniela Salvatori, Marieke Beijaard, Nora Entius en Shelby Mallo.