31 augustus 2021

Werkzaamheden trambaan en afsluiting Archimedeslaan

Het USP is de komende periode minder goed bereikbaar. De werkzaamheden aan de trambaan zijn verlengd tot 6 september en vanaf maandag 23 augustus is de Archimedeslaan volledig afgesloten voor autoverkeer in beide richtingen.

Werkzaamheden tram- en busbaan (tot 6 september)

De huidige werkzaamheden aan de tram-/busbaan zijn met twee weken verlengd tot 6 september 2021. De tram rijdt in deze periode niet. Er wordt vervangend busvervoer ingezet. Plan jouw reis op 9292.nl.

Afsluiting Archimedeslaan (23 augustus t/m 15 oktober)
Wegens werkzaamheden aan het warmtenet van Utrecht is de Archimedeslaan vanaf maandag 23 augustus tot en met (uiterlijk) vrijdag 15 oktober 2021 volledig afgesloten voor autoverkeer in beide richtingen. Het autoverkeer wordt omgeleid. De Daltonlaan blijft te allen tijde bereikbaar vanaf de Archimedeslaan vanuit de Leuvenlaan. Het OV en fietsverkeer blijft wél mogelijk. 

Bereikbaarheid USP
Werk zoveel mogelijk thuis in lijn met de Coronamaatregelen van de Rijksoverheid. Mocht je toch naar het USP moeten komen, houdt dan rekening met vertraging. Het Utrecht Science Park is beperkt bereikbaar met de auto in verband met het afsluiten van een van de drie toegangswegen, namelijk via A28 en via de Weg tot de Wetenschap (via Galgenwaard). Gebruik zoveel mogelijk de fiets of het OV om naar het USP te komen. Mijdt de ochtend en middagspits, want dit zijn piekmomenten