4 juni 2019

Werkzaamheden aan het USBO gebouw zomer 2019

In de zomerperiode, tuussen 1 juli en 23 augustus 2019 wordt er gewerkt aan groot onderhoud van het USBO gebouw, Bijlhouwerstraat 6. Het gaat met name om de vervanging van ramen en kozijnen aan de straatkant, waar steigers worden geplaatst. De ruimtes aan deze kant van het gebouw zijn in deze periode buiten gebruik.

Alle medewerkers met een werkplek aan de straatkant krijgen tijdelijk een andere werkplek aan de singelkant. Houd er rekening mee dat USBO medewerkers in deze periode meer thuis werken omdat veel overlast van de bouwwerkzaamheden wordt verwacht. Bij de front office kun je navragen waar en op welke manier docenten en ondersteuners bereikbaar zijn.

Door deze interne verhuizingen zijn er tijdelijk geen ruimtes beschikbaar voor zelfstudie. Scriptieverdedigingen zullen in deze periode niet in het USBO gebouw, maar op een andere locatie zijn.

De planning is erop gericht dat de werkzaamheden voor de start van het nieuwe studiejaar zijn afgerond. Het USBO gebouw zal dan comfortabeler en energiezuiniger zijn, en volledig voorzien van dubbel glas en geschilderde kozijnen.