20 december 2019

Werken op de Open Dag?

Wil jij een zakcentje bijverdienen om de decembermaand door te komen?

Vijf keer per jaar organiseert de Universiteit Utrecht open dagen voor studiekiezers, zodat zij zich kunnen oriënteren op een (vervolg)studie. We zijn voor deze dagen altijd op zoek naar bachelor- en masterstudenten die willen helpen om bezoekers een warm welkom te geven op een aantal centrale plekken in Utrecht. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij een bushalte, op Utrecht Centraal, bij een parkeerplaats of bij een centraal informatiepunt.

Jij, duidelijk herkenbaar als UU-crew in je gele hoodie of jas, kent natuurlijk als geen ander de universiteit waar je studeert, zoals de gebouwen en nuttige (eet)voorzieningen in de buurt. Je helpt de open dag-bezoekers op jouw ingedeelde plek dan ook actief door op hen af te stappen en de juiste weg te wijzen naar de voorlichtingslocaties. Kortom: als eerste aanspreekpunt ben jij het visitekaartje van de universiteit! Kom jij ons enthousiaste studententeam dit collegejaar versterken tijdens een open dag?

De volgende open dagen zijn op:

• Vrijdag 14 februari 2020: Master’s Open Day, beschikbaar van 11.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag 7 maart 2020: Bachelor Open Dag, beschikbaar van 08.00 tot 17.00 uur

Interesse?
Aanmelden kan via de vacaturesite van Topselect Groep, de detacheerder van de Universiteit Utrecht. Voor vragen of meer informatie mail je naar bacheloropendag@uu.nl