20 december 2019

We wish you a bright and holistic 2020

De Universiteit Utrecht wil richting geven aan noodzakelijke veranderingen om problemen in de wereld op te lossen. Dat kan alleen met jouw hulp en een goede samenwerking tussen studenten, medewerkers en partners. In het afgelopen jaar hebben we samen disciplines en sectoren verbonden en grenzen weten te verleggen, waarvoor veel dank en waardering.

We wensen je fijne feestdagen en een inspirerend nieuwjaar.

Het college van bestuur van de Universiteit Utrecht,

Anton Pijpers - Voorzitter
Annetje Ottow - Vicevoorzitter
Henk Kummeling - Rector Magnificus

We wish you a bright and holistic 2020 - "Climate-change associated environmental events like flooding devastate crops every year and are a serious threat to food security. Rashmi Sasidharan (Associate Professor of Plant Ecophysiology, Department of Biology) and her team investigate ways to improve flooding resilience of plants. To find answers, they take various approaches, including using biochemistry, physiology and bioinformatics. In other words they take a holistic approach: the key ingredient to eventually solving real-world problems."

holistic 2020