26 november 2018

Wat vind jij van de toiletten bij de UU? Vul enquête in!

Pictogram genderneutraal toilet

Welk rapportcijfer geef jij de toiletten bij de Universiteit Utrecht? Hoe schoon ervaar je ze? Hoe veilig voel je je er? Wil je wel of geen all-gender toiletten? Deze en andere vragen staan in een enquête over toiletten binnen de UU. Vul de enquête voor 21 december in en laat weten wat jij van de toiletten vindt.

Waarom deze enquête?

Aanleiding voor de enquête is de pilot met all-gender toiletten die in drie universiteitspanden plaatsvindt. De resultaten van deze enquête worden aangevuld met de resultaten van de enquêtes die op drie momenten bij de all-gender toiletten zijn afgenomen.

Het vervolg

De uitkomsten van deze enquête en van de enquêtes bij de all-gender toiletten gebruikt het Facilitair Service Centrum bij het evalueren van de pilot met all-gender toiletten en bij een besluit over een eventuele herinrichting van andere toiletgroepen.