28 augustus 2020

Wanneer mag je wel en wanneer niet naar de campus komen?

In Blackboard vind je meer informatie over waar je precies college hebt: online of op de campus. Je precieze rooster staat in MyTimetable.

Heb je op de campus college, houd je dan een de richtlijnen van het RIVM en de huisregels voor gebouwen van de UU. Maak ook altijd je handen schoon als je een gebouw of zaal ingaat. In de eerste twee weken van het studiejaar zijn er medewerkers in herkenbare hesjes aanwezig die je kunnen helpen. In de gebouwen zijn met stickers de looproutes aangegeven.

Wanneer mag je naar de universiteit komen?

• Kom alleen naar de universiteit als je een college, tentamen of practicum op locatie hebt.
  • Zorg, als je een tentamen hebt, dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent. Check van tevoren in welke zaal je tentamen precies is.
  • Maak alleen gebruik van de studieplekken als je ook een college volgt in hetzelfde gebouw.
  • De beschikbare zitplekken in de ruimtes zijn gemarkeerd.

Collegezalen

Je gaat een ruimte in of uit op basis van het principe last in-first out. Volg de pijlen en vul de ruimte van achteren naar voren. Ga alleen op plekken zitten die met een groene sticker zijn aangegeven en verlaat niet onnodig eerder de ruimte.

Als je in de ochtend komt voor het eerste college of werkgroep dan zijn alle ruimtes schoongemaakt en kun je gaan zitten. Bij onderwijs later op de dag moet je zelf eerst met een sprayflacon en handdoekjes de tafel en andere aanraakpunten schoonmaken. Deze flacons staan in of nabij de zaal.

Opmerkingen?

Als er zaken zijn die je opvallen of waarvan je vindt dat het beter kan, meld dat vooral! Dat kan via ons meldformulier, je krijgt dan altijd te horen hoe jouw melding is opgepakt en wat er aan wordt gedaan.