Waar haal jij je inspiratie vandaan?

2023, een nieuw jaar waarin je weer een nieuwe start kunt maken. Maar hoe zorg je er nou voor dat je (weer) geïnspireerd aan de slag gaat? Wil je gewoon een keer iets heel anders doen, iets leren op een ander vlak, je creativiteit aanboren en misschien wel verborgen talenten ontdekken? Dan is een cursus bij Parnassos iets voor jou!

Voorjaarscursussen

Vanaf 16 januari kun je je inschrijven voor heel veel verschillende cursussen op veel verschillende instapniveaus. Van klassieke dans tot urban, een ontzettend gevuld theateraanbod met mooie een productie als glansrijke afsluiting, of leer met je smartphone de mooiste foto’s te maken. Ben je meer geïnteresseerd in de techniek achter muziek, denk dan eens aan een cursus Song Recorder. De cursussen starten in de week van 6 maart.

Kijk hier voor het aanbod en schrijf je in

Early bird

Als UU-student krijg je bij inschrijving tussen 16 januari t/m 16 februari nog 20% extra korting op alle voorjaarscursussen bij Parnassos. Deze korting komt dus bovenop de 50% studentenkorting die je al krijgt. Let op: deze early bird korting is beperkt beschikbaar. Op = op, dus wees er snel bij! De extra korting wordt je aangeboden door het Nationaal Programma Onderwijs.

Over Parnassos

Parnassos Cultuurcentrum is het culturele centrum van de Universiteit Utrecht, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Studenten en medewerkers krijgen veel korting op alle groepscursussen. Privécursussen hebben een aangepast kortingstarief. Kijk voor de voorwaarden op onze site!