Vul de NSE 2022 in en maak kans op een MacBook Air!

Op donderdag 20 januari krijg je van Studiekeuze123 op je UU-mailadres een uitnodiging om de Nationale Studenten Enquête 2022 in te vullen. Je hebt tot 13 maart de tijd om dit te doen.

In dit jaarlijkse onderzoek kun je laten weten hoe tevreden je bent over je studie. Doel is om de kwaliteit van onze opleidingen te verbeteren en om informatie voor studievoorlichting te verzamelen. Hoe meer studenten de enquête invullen, hoe waardevoller de resultaten. Het invullen duurt maximaal 15 minuten en de antwoorden zijn uiteraard anoniem.

MacBook Air

Onder alle deelnemers in Nederland worden enkele prijzen verloot door Stichting Studiekeuze123:

• 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. €1.129,-)
  • 4 x Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-)
  • 3x Logitech muis en toetsenbord (t.w.v. €218,-)
  • 400 x Bol.com bon (t.w.v. €25,-)

Daarnaast verloot de UU zelf nog 50 gift vouchers voor Hooded sweaters van de UU.

Als je geen uitnodiging hebt gekregen

Kijk eerst of de mail niet per ongeluk in de spam terecht is gekomen. Zo niet, laat dan op www.nse.nl een nieuwe link sturen via je UU e-mailadres (eindigend op @students.uu.nl). Je ontvangt dan je persoonlijke link op dit adres. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met student@nse.nl.

Verbeteringen na de NSE

Aan de hand van alle feedback bepalen we waar we het komende jaar onze aandacht op gaan richten. Zo zijn we bijvoorbeeld nu bezig met de volgende plannen:

• betere aansluiting studies op de arbeidsmarkt
  • lagere studiedruk
  • verbeteren van de manier van toetsen

Bekendmaking resultaten

Vanaf dinsdag 31 mei 2022 zijn de resultaten van de NSE 2022 beschikbaar via www.nse.nl.