3 november 2020

Vorig jaar afgestudeerd? Maak dan een afspraak om je diploma op te halen

Als je bent afgestudeerd in studiejaar 2019-2020 en je wilt graag je diploma komen ophalen, dan kun je een afspraak maken via ons onlline afsprakensysteem. 

Je kunt 5 dagen van tevoren een afspraak inplannen bij het Studiepunt. Neem een geldig ID mee. In principe liggen alle diploma's bij ons klaar, maar vanwege de aangescherpte coronamaatregelen hebben we wat meer tijd nodig om alles op orde te maken. 

Diploma laten ophalen door een ander

Als iemand je diploma namens jou moet ophalen, stuur dan een mail naar ExamensecretariaatGW@uu.nl

Diploma per post laten versturen

Als je in het aanmeldingsformulier van je uitreiking hebt aangegeven dat je diploma vanwege bijzondere omstandigheden moet worden opgestuurd. dan krijg je in de loop van dit jaar bericht dat het verstuurd is.

Afstudeerverklaring

3 weken nadat je formeel bericht hebt gekregen dat je bent afgestudeerd, kun je je afstudeerverklaring downloaden bij DUO. Vaak volstaat een afstudeerverklaring wanneer je je bijvoorbeeld wilt aanmelden voor een vervolgopleiding of begint bij een werkgever. Heb je eerder een afstudeerverklaring nodig? Stuur dan een e-mail naar ExamensecretariaatGW@uu.nl.

Heeft je diploma erge haast?

Heb je je diploma snel nodig en is een afstudeerverklaring niet voldoende? Stuur dan een e-mail naar ExamensecretariaatGW@uu.nl. Zet in de onderwerpregel Spoed diploma nodig + je studentnummer en geef duidelijk aan wat de deadline is en je motivatie.