3 december 2015

Vier kanshebbers voor Docentenprijs Geowetenschappen 2015

Ben de Pater, Jerry van Dijk, João Trabucho-Alexandre en Maryse Chappin zijn genomineerd voor de titel Docent van het Jaar 2015. Daarnaast zijn er drie docenten die kans maken te worden verkozen tot Docenttalent. De jury maakt de prijswinnaars bekend op de nieuwjaarsbijeenkomst op 5 januari 2016.

Elk jaar reikt de Faculteit Geowetenschappen twee Docentprijzen uit. Het doel daarvan is om docenten van Geowetenschappen te stimuleren en waarderen vanwege hun verdiensten voor het facultaire onderwijs.

Er zijn twee categorieën: de prijs Docent van het Jaar voor docenten met meer dan vijf jaar onderwijservaring in een academische setting en de Docenttalentprijs voor degenen die nog geen vijf jaar lesgeven in een academische omgeving. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 1500 euro, te besteden aan werkgerelateerde zaken zoals een studiereis of boeken. De genomineerden voor dit jaar zijn:

Docent van het jaar

• Ben de Pater (Sociale Geografie en Planologie) voorgedragen door VUGS
  • Jerry van Dijk (milieuopleidingen, Sustainable Development) voordragen door STORM
  • João Trabucho-Alexandre (Aardwetenschappen) voorgedragen door UAV
  • Maryse Chappin (Natuurwetenschap & Innovatiemanagement, Innovation Sciences) voorgedragen door Helix

Docenttalent

Prijsuitreiking

De winnaars worden gekozen door een jury bestaande uit de vice-decaan onderwijs, de onderwijsdirecteuren en twee studentleden van de Faculteitsraad. De prijs wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de faculteit op dinsdag 5 januari 2016, vanaf 16.00u in Theatron, Educatorium.