Verkiezingen Faculteitsraad Geowetenschappen 2023

Verkiezingen

Tot 6 april 2023 konden studenten en personeelsleden zich kandidaat stellen voor de Faculteitsraad Geowetenschappen. Op 17 april heeft de Kiescommissie Geowetenschappen de kieslijsten vastgesteld en besloten dat er een verkiezing zal plaatsvinden voor het kiesdistrict:

• Studentgeleding AW&FG (2 zetels)
    Kandidaten: Femke Schuitemaker, Magali Siri, Liselot Böinck, David Leefsma, Niels van der Burg

Gekozen leden Faculteitsraad Geowetenschappen

Voor de overige kiesdistricten hebben zich een zelfde aantal kandidaten gemeld dan er zetels beschikbaar zijn. Voor deze kiesdistricten vinden geen verkiezingen plaats. De kandidaten zijn automatisch gekozen. De studenten zijn gekozen voor een termijn van 1 jaar (1 september 2023 – 1 september 2024) en de personeelsleden zijn gekozen voor een termijn van 2 jaar (1 september 2023 – 1 september 2025).

Dit zijn:

• Studentgeleding SD: Marina D’Ago, Yejun Jung, Jamie Grover
  • Studentgeleding SGPL: Quintijn de Leng, Noa Eijgelshoven, Niels Dekker
  • Personeelsgeleding AW: Francien Peterse, Laura Cobden
  • Personeelsgeleding FG: Menno Straatsma
  • Personeelsgeleding SD: Elena Fumagalli, Jaivime Evaristo
  • Personeelsgeleding SGPL: Karlijne Lafort, Elisa Fiore
  • Personeelsgeleding Faculteitsbureau: Geertje Speelman

8 – 10 mei 2023

De verkiezingen zijn van 8 tot en met 10 mei 2023. Alle geo-studenten kunnen dan stemmen voor de studentgeleding AW&FG. Zij ontvangen hierover op 8 mei een mail.

Uitslag verkiezingen

Op vrijdag 12 mei 2023 wordt om 11.00 uur in het VMA (begane grond) de uitslag van de Verkiezingen Faculteitsraad Geowetenschappen bekend gemaakt. Iedereen is welkom!

De volledige planning van de medezeggenschapsverkiezingen 2023 vind je hier.

Kiescommissie

De verkiezingen worden voorbereid en uitgevoerd door de Kiescommissie, bestaande uit de volgende leden:

Meer informatie?

Voor meer informatie zie Faculteitsraad Geowetenschappen of neem contact op met de secretaris van de kiescommissie Leonie van Bladel.