11 november 2019

Verbouwingswerkzaamheden restaurant UBB van 18-22 november

Automaten en restaurant UBB

Tussen maandag 18 november en vrijdag 22 november wordt het gebied rondom het restaurant in de Universiteitsbibliotheek in de binnenstad (UBB) aangepast en is het beperkt toegankelijk. Er komt een luxe koffievoorziening, een snackautomaat en extra frisdrankautomaat. Op maandag 25 november kun je het vernieuwde cateringgebied weer helemaal gebruiken.

De aanpassingen zijn nodig om het aanbod van Sodexo en MAAS beter aan te sluiten op de vraag van gebruikers. Het huidige automatenaanbod van MAAS is niet voldoende om te voorzien in de vraag naar koffie, frisdranken en snacks. Sodexo ervaart een terugloop in de vraag na lunchtijd. Dat zorgt voor een enorme derving in de middaguren. Daarom breidt MAAS het aanbod uit en wijzigt Sodexo het aanbod en de sluitingstijd.

Met de verbouwing sorteren de partijen voor op de ontwikkelingen op het gebied van catering. De cateringlocatie van Sodexo in de UBB sluit vóór 8 juli 2020. Ook hierna blijft het MAAS-assortiment beschikbaar.

Overlast

De werkzaamheden vinden plaats tussen 07.00 uur en 16.00 uur. Enige vorm van overlast is daarbij helaas niet te voorkomen. Uiteraard wordt deze tot een minimum beperkt. Werkzaamheden die gepaard gaan met lawaai voert de aannemer zoveel mogelijk voor 09.00 uur uit.

Aanbod tijdens verbouwing

  • Je kunt koffie en frisdrank halen bij de koffie- en frisdrankautomaten van MAAS tijdens de verbouwing.
  • Op maandag 18 november sluit Sodexo het restaurant. Een beperkt assortiment is dan verkrijgbaar in Lodewijk.
  • Maandag 18 november beslist Sodexo aan het einde van de dag of het restaurant op dinsdag 19 november weer open gaat. Houd de berichten in de gaten.
  • Vanaf woensdag 20 november is het restaurant van Sodexo weer open.

De vergaderservice en banqueting ondervinden geen hinder van de verbouwing.

Wat verandert er?

Automaten voor warme dranken, frisdrank en snacks
Naast de gebruikelijke koffiemachines komt er een luxe koffiestation met koffiebonen en verse melk, een extra frisdrankautomaat en een snackautomaat.

Catering
Na de heropening sluit het restaurant dagelijks om 15.00 uur (in tegenstelling tot de huidige sluitingstijd van 18.30 uur). Na sluitingstijd kun je eenpansmaaltijden en componentenmaaltijden opwarmen in een magnetron. Bij een componentenmaaltijd zit hetgeen je eet in verschillende vakjes. Je rekent deze maaltijden af via een zelfscankassa. Deze wordt nu ook al geregeld gebruikt. 

Meer informatie

Evelyn Maurer, e.maurer@uu.nl