Veelgestelde vragen rondom USC en de 'bangalijst'

We krijgen als universiteit veel vragen rondom het dossier USC/’bangalijsten’. Gisteren is een pagina over de bangalijst met een bundeling van UU-nieuwsberichten en enkele FAQ’s live gegaan op uu.nl.

Je leest meer over wat wij als universiteit (kunnen) doen naar de slachtoffers, de daders en het USC. De FAQ’s worden incidenteel bijgewerkt.

Lees meer over USC/bangalijst op uu.nl

Iemand spreken over ongewenst gedrag?

Medewerkers en studenten die naar aanleiding van dit bericht behoefte hebben aan een gesprek of een melding willen doen van ongewenst gedrag, kunnen contact opnemen met hun studieadviseur, maar ook contact opnemen met de vertrouwenspersonen ongewenst gedrag en mailen naar vertrouwenspersonen-ongewenstgedrag@uu.nl.

Wil je in vertrouwen met iemand praten en twijfel je waar je het best terecht kunt? Waar je ook aanklopt, we denken met je mee over wie je het beste kan helpen. Bekijk onze Keuzehulp.